YouTube player

Al op jonge leeftijd heb ik mijn passies (sport, muziek en het menselijk lichaam) omgezet naar werk en dit met alle plezier van de wereld volbracht. Het voelt als een enorme eer om dagelijks een positieve invloed te hebben en levens compleet te transformeren. Zelfs na ruim 10 jaar ervaring met begeleiding in persoonlijke ontwikkeling blijf ik streven de wereld op deze manier een betere plek te maken.

De kans dat mijn kleuterjuffen dit ooit verspeld hebben is 0%. In de eerste jaren van mijn leven durfde ik letterlijk geen woord te zeggen tegen vreemden. Ook was mijn motoriek sloom, slordig en oogde ik sociaal-emotioneel slecht ontwikkeld. In de volgende jaren kreeg ik stempels als “hoogbegaafd, hoog sensitief (HSP) en probleemkind” als verklaring voor mijn vreemde gedrag. In werkelijkheid leefde ik gewoon in mijn eigen wereld. Een wereld vol leed en pijn (weet ik nu). Al leerde ik nog zo makkelijk en behaalde ik alle doelen die ik mezelf stelde, genieten van het leven kon ik absoluut niet…

Een zekere mate van talent (ik zie het liever als een gift) voor coaching ontdekte ik al op mijn 16e, maar mijn ontwikkeling als coach kwam echter pas echt in stroomversnelling terecht na het ontdekken van Tony Robbins en het bezoeken van een van zijn seminars. Ik geloofde mijn ogen niet en beloofde mezelf: “op een dag kan ik dat ook”.

Zelf werd en wordt ik ook door meerdere ervaren coaches begeleid. Niemand is immer zonder blinde vlekken en niemand heeft alle antwoorden. Mijn gretigheid en leergierigheid zijn nog even enorm als op dag 1 en dat dwingt me tot constant blijven leren en verbeteren. Alle principes en methodes die ik doorgeef heb ik ook op mezelf toegepast. In veel gevallen doe ik dat nog steeds.

Door dit pad te volgen heb ik een unieke achtergrond opgebouwd als life coach, trainer, artiest/muzikant en ex-topsporter, en binnen de krijgskunst, fysiotherapie en aan de top van de personal training industrie. Het heeft me gemaakt tot wie ik nu ben: een lichaamsgerichte coach die jou kan helpen en respectvol uitdagen op elk denkbaar vlak.

De wereld veranderen betekent mensen veranderen, en dat begint altijd bij jezelf.

Geloof me: als ik het kan, kun jij het ook.