Ooit gehoord van de 80-20 regel? Strategie is maar 20% van elk succes, tenzij de strategie rekening houdt met identiteit en mindset, want dan mag je 80% bij 20% optellen. Je identiteit afstemmen op je doelen maakt het behalen ervan niet alleen leuker en makkelijker, ook is de kans groot dat je het behaalde succes weet vast te houden of uit te breiden. Resultaat behalen gaat niet om wat je krijgt maar om wie je wordt.

Jezelf in een optimale omgeving stoppen en dagelijkse actie ondernemen is met grote afstand de meest effectieve manier om doelen te behalen en je leven te transformeren. Iemand die Italiaans wilt leren doet dat het snelste en beste door naar Italië te verhuizen en daar te taal te absorberen. Het wiel steeds opnieuw uit willen vinden is nergens voor nodig. Er zijn leiders in overvloed die hebben of kunnen wat jij begeert en de stappen met alle plezier delen.

Ieder die bereid is verantwoordelijkheid te nemen, zich open en kwetsbaar durft op te stellen en deze reis omarmt, zal snel resultaten boeken en uiteindelijk zijn of haar leven transformeren. Daarnaast ontvang je ook nieuwe inzichten, handige oefeningen, zeldzame informatie en toegang tot een netwerk van leiders, ondernemers en wereldverbeteraars.

Deze mensen gingen je al voor:

Amy GeurtjensAmy Geurtjens
08:55 28 Feb 22
Robin is een motiverende coach maar vooral ook een inspirerend mens.Robin heeft mijn vriend en mij 2 jaar lang weten te motiveren om het beste uit onszelf te halen op sportief gebied maar zeker ook op alle andere vlakken en daar zijn wij hem nog altijd erg dankbaar voor. Onze sessies hebben we door een verhuizing helaas niet door kunnen zetten, maar alle dingen die Robin ons geleerd heeft nemen wij zeker mee tijdens ons (sportieve) vervolg. Een dikke aanrader!
Carine VossenCarine Vossen
09:33 24 Feb 22
Robin is een professionele coach en personal trainer. Zijn optimisme en energie werken aanstekelijk. Zijn kennis als fysiotherapeut is een absolute pré.
Lisa WatermanLisa Waterman
18:44 23 Feb 22
Robin is een topcoach. Ik begon in eerste instantie om weer fit te worden na een burn out. Buiten dat heeft Robin me laten inzien hoe ik daadwerkelijk dingen kan veranderen ipv goede voornemens stellen die ik voorheen nooit doorzetteAls bonus heb ik nu ook geen last meer van rugklachten! Iets waar ik niet dacht ooit nog van af te komen na meerdere fysiotherapeuten gezien te hebben.De begeleiding is eerlijk en direct met een gezonde dosis humor. Dat daagt uit maar wel op een prettige manier.
Simon KSimon K
10:06 23 Feb 22
Ben nu 2 maanden bij Robin voor coaching en training. De begeleiding is heel persoonlijk afgestemd.Ik ben nu een niet-roker, en dat is toch anders dan: ik ben gestopt. Op het gebied van relaties werkt Robin met eenvoudige maar doeltreffende suggesties. Het resultaat hiervan is dat ik veel milder kan zijn, beter kan relativeren, beter begrijp wat echt belangrijk is. Dat allemaal omdat ik mijn vrouw beter begrijp. Met als direct resultaat een veel fijnere relatie.De combinatie met training werkt goed aanvullend. Bijvoorbeeld de oefeningen voor een beter evenwicht werken zowel fysiek als mentaal en helpen bij de coaching doelen.
Stephen MohammedStephen Mohammed
07:44 22 Feb 22
Robins enthousiasme is aanstekelijk. Na meer dan 12 maanden met hem te hebben getraind, zijn de resultaten beter dan ik had verwacht, zowel fysiek als mentaal. Hij benadert vraagstukken vanuit een persoonlijk perspectief, richt zich op en isoleert problemen en doorloopt een scala aan technieken om je daarmee in staat te stellen.Hij is betrokken en rustig en een plezier om mee samen te werken.
js_loader